Kosläpp på Dalshults gård

Startskottet på sommaren kunde inte bli bättre!

Idag besökte vi Dalshults gård och såg på när korna släpptes ut på betet. Detta var första gången för mig och min dotter eftersom jag förra året blev tipsad av en kollega, innan dess visste jag inte  vad kosläpp va för något. Arla va också på plats och bjöd på kall mjölk, nybakade bullar och gott sällskap, det va verkligen en trevlig upplevelse. Vet också att jag har haft Arla på min prospekt lista sedan tidigare och velat leverera personal till dom. =)

Tycker att fler bör besöka dessa underbara ställen i Sverige. Det är ett sätt att lära känna den svenska kulturen. Det är också en viktigt del för våra barn att veta så mycket som möjligt om landet dom bor på. Samtidigt så betyder det inte att min dotter ska glömma bort sina rötter och vart hennes föräldrar ursprungligen kommer ifrån. Men, man kan alltid försöka vara öppen för andra kulturer och när man väl har öppnat den dörren så vill man veta mer.

Vi ses igen nästa år!

Fokusera

Hur tar man nästa steg för att utveckla ett företag eller att utvecklas som person? Detta är en fråga jag ofta fått under åren.

När det kommer till överlevnad, så har människans syn en stor betydelse. Vi människor undviker situationer där vi snabbt kan upptäcka något negativt med hjälp av synen. Och på samma sätt så är det en viktig funktion som hjälper oss att fysiskt lyckas när man ser möjligheter.

När det gäller affärssuccé är synen minst lika viktigt. Vision i affärssyn är att visualisera framgångsrika resultat. Det är i ditt hjärta, och att tydligt drömma om vart du vill gå med din verksamhet genom att förverkliga din ide.

Var inte rädd för att drömma, vare sig du tror du kan göra någonting eller inte. Du bör spendera några minuter om dagen och visualisera vart exakt du planerar att vara och hur du tar dig dit. Detta är ett sätt att utveckla fokus, schemaläggning och organisation. Detta är också samma process alla atleter använder för att stärka deras prestation.

Om inte du tar dig tid att skapa dina egna drömmar, kommer någon annan att anställa dig för att skapa deras!